Всички ние сме затрупани от вещи в домовете си. От вещи, които ползваме ежедневно, през такива, които ползваме от време на време, до тези, които използваме по-рядко дори от един път годишно.

Ние сме тук, за да ви спестим средства!

Различните пътувания изискват да разполагате с различен размер
куфар, сак или пътна чанта.

За двудневното пътуване за уикенда или в командировка е достатъчен куфар за ръчен багаж, малък сак или пътна чанта. Ако продължителността на пътуването е седмица, то среден размер куфар е оптималният вариант, докато презокеанските и по-дългите от 7 дни пътувания изискват голям размер куфар. Изборът за това дали куфарът да бъде мек пък зависи от предимството, на което искате да наблегнете.

Меките куфари често имат външни джобове за лесен достъп, които побират повече багаж, а и като правило са по-леки. Твърдите пък дават допълнителна сигурност за вашите чупливи вещи. Ако куфарът е малък размер, то мекият материал го прави по лек.

VIP наем

Бихте желали да ползвате чисто нов куфар, а не такъв, който е ползван? В такъв случай ние ще Ви предоставим чисто нов артикул, като цената за наема, както и на депозита, ще бъде с 25% по-висока. Но пък ще получите артикул, който е чисто нов и Вие ще сте първите, които ще го използвате.

Ние Ви даваме възможността да избирате, без да се налага да купувате вещи, а и след това да търсите място за тяхното съхранение в и бездруго ограниченото място у дома.

Product of