31
Яну
2017

3 ситуации, в които куфарът под наем е безценен

Независимо дали пътувате по работа или за удоволствие, стягането на куфара е задължителна част от подготовката. Традиционно хората „се запасяват“ с тези аксесоари или си ги купуват преди път, но сега вече има и друг вариант - куфар под наем. Ето три често срещани ситуации, в които той може да се окажа най-доброто нещо за Вас.

Бързате много
Това се е случвало поне веднъж на всеки от нас. Шефът иска да заминете спешно в командировка или пък трябва да помогнете на приятел, който живее в друга държава. Ако в такава спешна ситуация се окаже, че нямате подходящ куфар, пазаруването само би Ви забавило допълнително. Все пак е необходимо да разгледате и сравните различни варианти, въз основа не само на спецификации, но и на цени. С вземането на куфар под наем ще спестите време и усилие и ще се вместите в кратките срокове.

Просто грабнете най-подходящия за Вас наемен куфар и ще го получите в най- кратък срок на посочения от Вас адрес. Опаковате бързо, качвате се на превозното средство и заминавате. Това е! Ако куфарът, който сте наели, Ви хареса много, можете да закупите чисто нов артикул от същия модел с отстъпка от нас.

Имате повече багаж, отколкото Вашият куфар може да побере
Тръгвате на посещение при роднини и искате да им занесете много подаръци или пък за първи път пътувате с децата и трябва да предвидите място за играчки, освен за дрехи и аксесоари. Звучи познато, нали? Вземането на куфар под наем е лесно и удобно решение, особено като се има предвид и големият брой варианти, които са на Ваше разположение.

Можете да изберете куфар с по-голям обем, от този който имате в наличност. Друг вариант е да наемете допълнителен куфар за ръчен багаж, в който можете да опаковате основните си принадлежности и/или по-лесно чупливи вещи. Ако пътувате с малки деца например, може да помислите за вземането на допълнителна ръчна чанта, която ще побере нещата за хранене, преобличане и занимавка и ще бъде с Вас постоянно.

Куфарът Ви не отговаря на изискванията за ръчен багаж на авиокомпанията
Факт е, че повечето хора не се замислят за тези изисквания когато си купуват куфар, а се концентрират върху обема, функционалностите и качеството на изработката, което е съвсем естествено. Когато обаче дойде време за пътуване обаче, можете да останете неприятно изненадани от ограниченията на размера, особено ако сте си купили куфара доста отдавна или пътувате с една от нискотарифните авиокомпании, които често са „по-строги“ в това отношение. В тази непредвидена ситуация можете лесно да си наемете куфар с подходящите размери онлайн само за минута.

Изберете куфар за ръчен багаж, отговарящ на изискванията на авиокомпанията, с която пътувате и направете поръчка. Все пак има ли начин да се уредите с малко повечко място? Нашият съвет е да изберете мек куфар, ако обемът е приоритет за Вас. Той може леко да се разшири под натиска на вещите сложени в него, като не бива да се прекалява, разбира се. Също така можете да се възползвате максимално и от външните джобове, за да поберете повече неща.

В тези и други ситуации, когато Ви е необходим куфар, чанта или сак, разчитайте на kufarpodnaem.com.

Прочетете също

20.08.2017
Прочетете
20.07.2017
Прочетете
28.03.2017
Прочетете

Product of