Доставка

Ако желаете да си спестите куриерските разходи, заповядайте да вземете куфара/чантата на място от нашия офис на бул. Климент Охридски 150 (само с предварително обаждане, за да сте сигурни, че в момента избраната вещ е налична, а не е взета от друг наемател).
Ако желаете да спестите време, извършваме доставка по Ваш избор или чрез куриерска фирма Спиди, или чрез куриерска фирма Еконт  - директно до Вашия адрес, или до офис на избрания куриер. Куриерът носи за подпис от Ваша страна договора, с който предварително можете да се запознаете на нашия сайт в секция Договор за наем, и взима стойността на депозита и на наема за съответния период. 
Когато ни върнете наетата вещ, ние ще я прегледаме, и ако всичко е наред, ще ви върнем размера на депозита по посочена от Вас банкова сметка.

Извършваме доставка в рамките на София от днес за утре (включително събота до 14 часа, без неделя и официални празници), цената на куриерската услуга е 6 лв. (шест лева), тъй като често куфарът е обемна вещ и куриерската компания я таксува на обемно тегло, което е повече от реалните килограми. Приблизително такава трябва да бъде и цената ви за връщане на наетата вещ.
Според плана на Спиди за обслужване на населените места, доставяме и до останалите градове. Цената за доставка извън рамките на град София е 9 лв. (девет лева). Приблизително такава трябва да бъде и цената ви за връщане на наетата вещ

Product of